Naturmetoden fjerner matos og renser luften

Det patenterte PlasmaMade filteret fjerner matos og renser luften med en unik løsning som er basert på prinsipper til naturens egne rensemekanismer. Matos og forurenset luft, filtreres og gjøres om til karbondioksid, oksygen og vann. Altså et slags naturens eget renseanlegg.

PlasmaMade-filteret aktiveres av luftstrømmen som oppstår når du skrur på ventilatoren. Matos og forurenset luft, filtreres gjennom 4 forskjellige type filter. Dette skjer gjennom ionisering og en elektrostatisk utladningsprosess. Den resirkulerte, rene luften blir deretter blåst tilbake til kjøkkenrommet.

Det enkleste er å sammenligne prosessen med et regnskyll med lyn og tordenvær. Forurenset luft som stiger fra jorden til himmelen blir forvandlet til partikler ved hjelp av naturens egen ionisering, takket være sollyset og elektrostatiske utladninger i stratosfæren. De nydannede partiklene blir så vasket ut av atmosfæren når det regner og når regnet lander på jorden er det rent igjen.

Den tunge luften man kjenner før et regnskyll eller tordenvær vil i etterkant av uværet kjennes frisk og klar.

Foruten at PlasmaMade filteret effektivt fjerner matos og reduserer støy fra ventilatoren, vil det bedre inneklima og gi friskere luft i huset ved at det fanger opp svevestøv, pollen og nøytraliserer bakterier, allergener og virus.